Flyg från Stockholm på affärsresan

Studier innan pandemin visade att var femte affärsresenär levde mindre hälsosamt under affärsresorna än vad de normalt gjorde. Nu börjar vi närma oss slutet på pandemin och företag börjar åka på affärsresor igen. Därför bör affärsresenärer hitta ett sätt att göra det på ett mer hälsosamt sätt.

Försök behålla dina vanor trots affärsresor

Om du har möjligheten så är det självklart bättre att låta affärsresorna vara så korta som möjligt. Men du kan även resa via en flygplats där du vet hur du kan hålla dina bättre vanor lite enklare. Genom att flyga från Arlanda så har du en liten hjälp på vägen att inte släppa på rutinerna.

Arlanda har service, mat och shopping för hälsan

På flygplatsen finns det en mängd olika servicemöjligheter du kan utnyttja när du väntar på ditt flyg. Har du ett behov av att meditera så finns det ett meditationsrum. Har du ont någonstans så kan du passa på att få massage eller träffa en naprapat. När det gäller mat har Arlanda mer än bara snabbmat och barer. Här kan du även hitta en juicebar och ett antal restauranger med nyttigare alternativ. Så välj att flyga via Arlanda på din nästa affärsresa och ta hjälp av nätet för att hitta det bästa flyget.